Annastiina Mäkitalo

kiinnoste.fi -ilmeenuudistus!

 

Kiinnoste.fi -verkkosivusto on juuri uudistunut.* www-suunnittelun tilasin himmeen Frans Tihveräiseltä  eli rautaiselta ammattilaiselta ja yhteistyökumppaniltani. Visuaaliset ratkaisut ja sisältösuunnittelun tein kuitenkin itse. Päätin että mintunvihreä jatkaa kiinnosteen värinä, samoin himmelikuvio (syystä jonka voit lukea täältä) mutta minua uskollisesti vuodesta 2008 seuranneet valkoiset muovieläimet ja kirahviratsastus jäivät tälle pysäkille. Samoin blogspot-blogini, jota en suinkaan sulje, mutta jonne en tee enää uusia päivityksiä.

Kiinnoste - Annastiina Mäkitalo

Tuntui hyvältä katsella omaa tekemistä taas kriittisesti, puhtaalta pöydältä: missä mennään, mihin tähtään, millaisia töitä tahtoisin tehdä lisää, mitä vähentää? Kirjoitin ajatukseni ihan aukikin sivustoilleni: olen kiinnostunut ennen kaikkea suunnittelemaan lapsille, mutta muut intohimon kohteeni liittyvät luontoon, historiallisiin paikkoihin, sisustamiseen ja arkkitehtuuriin. Tuohon jälkimmäiseen liittyen pääsenkin pian tekemään suuren luokan päivityksen! Seuraatko jo kiinnostetta somessa? Jos niin pääset ensimmäisten joukossa näkemään, mistä tässä onkaan kysymys.

Kiinnoste - Annastiina Mäkitalo

*Vanhojen sivustojen kanssa kävi suutarin lapsella -henkisesti: graafikon omat sivut jäivät asiakastöiden jalkoihin. Niiden piti olla vain väliaikaiset, mutta kas kummaa, kaksiko vuotta melkein niilläkin mentiin? Tästä syystä symppaan sinua yksinyrittäjä, jolla on koko ajan tuhat rautaa tulessa ja tiedät kyllä sen mitä et itse ehdi, jaksa tai osaa.

Nyt kaipaisin sinun mielipidettäsi: mitä ajattelet ilmeenuudistuksestani? Voisinko tehdä jonkun asian vielä paremmin ja mikä on mielestäsi juuri niin kuin pitääkin?

Kommentoithan facebookissa. Kiitos ajastasi ja avustasi!

kohta kesälaitumille karkaava

Annastiina

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.