Kuvitus & visualisointi

Onnistuneella kuvituksella on paljon enemmän huomioarvoa kuin valokuvalla, joten sen käyttäminen etenkin osana yritysilmettä on suositeltavaa. Kiinnosteen tyylivalikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja, tarvitsitpa sitten iloista lastenkirjankuvitusta tai viileää informaatiografiikkaa selventämään bisnesideaasi.

 

Kuvituskuvalla voidaan myös kertoa asioita, joihin toivotaan käsitteellisempää tasoa tai arkaluotoisista aiheista, joista on vaikea saada sopivaa valokuvaa. Kuvituksen avulla voidaan lisäksi selventää monimutkaisia prosesseja helposti hahmotettavaan muotoon.

 

Kiinnoste suunnittelee myös sisustukseen ja arkkitehtuuriin liittyviä visualisointeja. Suunnitteluprosessi voi olla rakennuksen käyttäjiä osallistava / työpajamuotoinen. Useamman vuoden kokemus taideopettajana antaa Annastiina Mäkitalolle tähän hyvät valmiudet.

Lisää kuvituksia?

Valitsimme Annastiinan lukuisten muiden tarjousten joukosta ja saimme rahoillemme todellakin vastinetta. Hänen graafinen tyylinsä miellytti meitä erittäin paljon ja hän toimitti kaikki työt aikataulujen ja annettujen vaatimusten mukaisesti, asia joka ei aina ole itsestäänselvyys. Annastiinan kanssa työskentely oli joustavaa ja helppoa ja ehdottomasti palkkaisimme hänet uudelleen. Upeaa jälkeä! Suuret kiitokset yhteistyöstä!

Anna Hyvönen, ARKTIKUM