Yritys

Kiinnoste on visualisointeihin erikoistunut mainostoimisto, jonka visiona on tehdä maailmasta kauniimpi, iloisempi ja helpommin ymmärrettävä.

KAUNIIMPI

 

Onnistuneella kuvituksella on paljon enemmän huomioarvoa kuin valokuvalla, joten sen käyttäminen etenkin osana yritysilmettä on suositeltavaa. Kuvituskuvalla voidaan myös kertoa asioita, joihin sanat eivät yllä. Kiinnosteen tyylivalikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja, tarvitsitpa sitten iloista lastenkirjankuvitusta tai viileää informaatiografiikkaa selventämään bisnesideaasi.

ILOISEMPI

 

Jos lapset saisivat päättää, maailmassa olisi paljon enemmän väriä ja iloa. Kuljettaisiin sukat makkaralla ja takku tukassa, mutta hymyssä suin. Kerrottaisiin tarinoita, piirrettäisiin paljon ja uskallettaisiin ihmetellä.

Lapset inspiroivat minua paljon, heidän ällistyttävä kykynsä tarkastella maailmaa avoimin silmin. Itse asiassa kiinnoste-yritykseni nimikin on lapseni suusta lipsahtanut uudissana!

Annastiina Mäkitalo

HELPOMMIN YMMÄRRETTÄVÄ

 

Tekstin mukana kulkee viesti, jonka toivotaan menevän perille. Mikä on sinun viestisi? Auttaisiko sen kuljettamisessa kuvituskuva tai havainnollistava piirros? Tarvitsetko karttaa, jotta asiakkaasi todella löytävät perille toimitiloihisi?

 

Kiinnoste suunnittelee asiakkailleen kuvituksia, informaatiografiikaa, kuoseja sekä yritys- ja tapahtumailmeitä. Yhteistyöverkostojen avulla voin tarjota sinulle laajempia kokonaisratkaisuja, kuten kotisivuja valokuvauksineen.

 

Kiinnosteen studio löytyy Lohjalta. Seuranani on kiltti kääpiövillakoira Notte, joka istuu usein sylissäni kun piirrän suuren pöytäni ääressä tai teen suunnittelutöitä tietokoneella. Ylimääräisiä tassujälkiä saattaa siis joskus löytyä…

Tutustu tästä tarkemmin kiinnosteen työnäytteisiin

TARINA

 

Minulta kysytään usein, mistä kiinnoste-yritykseni nimi tulee. Sanamukaisesti kiinnoste lipsahti lapsen suusta.

 

Olin jo pidempään miettinyt, mikä tulevan yritykseni nimi voisi olla. Sen pitäisi olla suomalaiseen suuhun sopiva, mieleen nopeasti jäävä, googlesta helposti löytyvä ja ennen kaikkea kiva. Olin joulun 2011 alla piirtelemässä himmeliä, kun lapseni tuli siihen viereen ja kehotti: ”Äiti, älä piirrä himmeliä. Piirrä jotain missä on lapselle kiinnostetta!” Nimeä ei tarvinnut sen kummemmin enää etsiä.

 

Siksi myös kiinnosteen yritysilmeessä on taustakuvana tyylitelty himmelikuvio. Ja siksi kiinnosteen oma ilme on muutenkin hiukan naivi, sillä erityisen kiinnostunut olen tekemään lapsiin liittyviä suunnittelutöitä. Muut intohimoni ovat arkkitehtuuriin, sisustamiseen, luontoon ja historiallisiin kohteisiin liittyvät projektit.

 

Ota yhteyttä ja haasta minut seuraavaan unelmaprojektiin!

 

Annastiina

Taiteen maisteri, graafikko-kuvittaja